Rólunk

A Gluténmentes életmód – és amit tudnod kell róla

 

Amikor rádöbbentél, hogy gluténérzékeny vagy, lehetőségek helyett csupán problémákat láttál? Mit fogok enni, hogyan fogok főzni, képes leszek-e napról napra megváltoztatni az életmódom? Ehhez hasonló kérdések, kételyek cikáztak a fejedben? Mi az a gluténmentes életmód? Min kell változtatom? Képes leszek-e vajon rá? A gluténmentes életmód nagy változásokat, komoly kompromisszumokat, megalkuvást, önmegtartóztatást követel? Miben van egyáltalán glutén?

A lisztnélkül.hu weboldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a gluténérzékenyeknek, mi több; teret adjon egy olyan közösségnek, melynek tagjai egymást segítik. A Gluténmentes életmód választása és betartása (mint minden), csupán döntés kérdése. Te pedig elég kitartó, és határozott vagy, ugye?

A számodra teljesen új kihívások, kérdések és életforma ismeretében tehát  gyakorlatban alkalmazható tanácsokat, folyamatosan frissülő receptkínálatot, aktuális híreket, naprakész információkat, reális termékteszteket találsz ezen a weboldalon! Küldj bátran saját recepteket, egyéni tapasztalatokat, és minden hasznos gondolat kikerül az oldalra 🙂 Írd meg a véleményed egy-egy termékről, szavazz, fórumozz, légy interaktív! Ossz meg velünk bátran mindent!

A gluténmentes életmód nem a kor legádázabb mumusa, csupán kicsit jobban oda kell majd figyelned az étkezésedre- de mi mindenben segítünk Neked!

Szekértői csapatunk és szintén gluténérzékenységgel küzdő kollégáink hosszú évtizedek óta foglalkoznak azzal a problémakörrel, ami jelenleg még új Számodra- és készek rá, hogy minden tudásukat átadják, mindenről felvilágosítsanak, minden kérdésedre válaszoljanak!

Pindi minden héten újabb, és újabb recepttel kísérletezik (levesek, főételek, péksütemények és desszertek), és amint elkészül egy-egy fogás, azt fel is töltjük Neked a blogra! Elhivatott kis csapatunk pedig igyekszik minden fontos és hasznos gluténmentes terméket, alapanyagot végigtesztelni, hogy Te mindig tudd, mit érdemes levenned a polcokról!

Fordulj hozzánk bizalommal!

Gluténmentes életmód